Sök
  • tomas282

SisterPower - A women's empowerment NGO - ett projekt för att stärka kvinnor i Indien

Min kollega och vän Rikke Ludvigsen i Köpenhamn har startat upp ett fantastiskt projekt i syfte att stödja och stärka kvinnor i Indien. Detta vill jag gärna stödja och jag uppmuntrar mina besökare här på hemsidan att dela och stödja detta initiativ.


women's empowerment NGO

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jag har beslutat mig för att inte längre erbjuda psykoterapier i Göteborg. Det har visat sig bli för besvärligt att få till, främst för att resorna fram och tillbaks till Trollhättan tar oproportioner

I mina psykoterapeutiska samtal försöker jag så snart som möjligt leda oss in i beskrivningar av det önskade läget - vad som skulle behöva förändras för att du ska känna att det går åt rätt håll, och