top of page
Sök
  • tomas282

SisterPower - A women's empowerment NGO - ett projekt för att stärka kvinnor i Indien

Min kollega och vän Rikke Ludvigsen i Köpenhamn har startat upp ett fantastiskt projekt i syfte att stödja och stärka kvinnor i Indien. Detta vill jag gärna stödja och jag uppmuntrar mina besökare här på hemsidan att dela och stödja detta initiativ.


women's empowerment NGO

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En historisk tillbakablick ur mitt perspektiv Det känns kul att ha startat upp lite igen med utbildningar. Efter att ha gjort ett uppehåll på några år känns det nytt, fräscht och inspirerande att möta

Jag har beslutat mig för att inte längre erbjuda psykoterapier i Göteborg. Det har visat sig bli för besvärligt att få till, främst för att resorna fram och tillbaks till Trollhättan tar oproportioner

I mina psykoterapeutiska samtal försöker jag så snart som möjligt leda oss in i beskrivningar av det önskade läget - vad som skulle behöva förändras för att du ska känna att det går åt rätt håll, och

bottom of page