top of page
Sök
  • tomas282

Embréus Psykoterapimottagning har öppnat i Trollhättan

Uppdaterat: 10 juni 2021

Det är med glädje jag nu kommer att öppna min mottagning här i Trollhättan. Jag har hittat en mycket fin lokal centralt i stan som lämpar sig väl för familjeterapi med många familjemedlemmar, parterapi och individuell psykoterapi.


Jag har lång erfarenhet som socionom där jag har arbetat med ungdomar, familjer och även vuxna långtidssjukskrivna i yrkesrehabilitering.


Socialstyrelsen utfärdar legitimation som psykoterapeut. Det är på sätt och vis också en kvalitetsgaranti. Att utbilda sig till leg. psykoterapeut är förenat med höga krav och tar många år sammantaget. Som legitimerad psykoterapeut krävs också många timmars egen terapi, för att öka sin självkännedom. Det innebär också att jag ska följa den lagstiftning och de etiska riktlinjer som gäller för leg. psykoterapeuter. Jag är skyldig att föra journal och jag är ansvarig inför socialstyrelsen att jag bedriver en seriös verksamhet baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet.


Jag är även handledare och har kompetens att handleda arbetsgrupper som på olika sätt har ett psykosocialt anslag i sina arbetsuppgifter. Jag är också utbildad Re-teaming coach, dvs jag kan erbjuda arbetsgrupper som har kommit i konflikt med varandra ett program i syfte att komma tillrätta med gruppens samarbetssvårigheter.


Jag hoppas att min mottagning blir både aktiv och uppskattad.

213 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En historisk tillbakablick ur mitt perspektiv Det känns kul att ha startat upp lite igen med utbildningar. Efter att ha gjort ett uppehåll på några år känns det nytt, fräscht och inspirerande att möta

Jag har beslutat mig för att inte längre erbjuda psykoterapier i Göteborg. Det har visat sig bli för besvärligt att få till, främst för att resorna fram och tillbaks till Trollhättan tar oproportioner

I mina psykoterapeutiska samtal försöker jag så snart som möjligt leda oss in i beskrivningar av det önskade läget - vad som skulle behöva förändras för att du ska känna att det går åt rätt håll, och

bottom of page